måndag 8 juli 2013

Solviken, en bok för 40-åringar?

Anastasia Brink på Kulturbloggen har läst Solviken och verkligen avskyr den eftersom hon fortfarande befinner sig långt ifrån allt vad 40-årskriser heter och där inte finns något som hon kan relatera till. Möjligen passar Solviken 40-åringar bättre, tror hon. Tja, hon kanske har rätt?

5 kommentarer:

Rose-Mari sa...

Fast inte bara 40-åringar. 50-åringar definitivt och min mamma, 70+, lånade mitt ex med sig hem för hon ville fortsätta läsa när hon börjat på boken :-)

Annika Estassy sa...

Ha ha, låter som min svärmor 79 år som läst den två gånger! Men tonåringar ska kanske läsa annat ... :)

Rose-Mari sa...

Möjligen - tills de mognat till sig lite kanske :-)

Thesa82 sa...

Jag är långt från 40 (okej, 9 år kvar men ändå) och jag fullkomligt älskade boken.

Annika Estassy sa...

TACK Tesa, så otroligt glad jag blir!