måndag 19 augusti 2013

Kvällens skrivuppdrag slutfört

Att få ur sig de där minst 500 orden om dagen ... Jösses så oerhört trögt det är ibland! Och vilken lättnad när ordräknaren passerar den magiska siffran. Ibland kan det räcka med att veta att uppdraget är slutfört för att det tröga ska släppa och ytterligare 500 ord bli skrivna. Men inte ikväll. Ikväll fick jag soppatorsk vid 522 ord och stannade mitt i en mening.

3 kommentarer:

Kati sa...

I KNOW! Hade samma problem idag jag med. Första halvan av dagen åstadkom jag bara tvåhundra ord. Men sedan hände något och orden började rinna till. som tur var. Ibland är det skönt att ha låga mål för då blir det ju ibland som du sa, att man fortsätter ändå eftersom man kommit igång. man får lura sig själv lite :)

Åsa Hellberg sa...

Mitt i mening är bra, då vet du ju var du ska börja i morgon!

Jenny sa...

Längtar till jag får skriva fritt igen, nu redigerar jag bara.