torsdag 1 augusti 2013

Solviken blir ljudbok?

Jag fick ett samtal hem och var övertygad om att det var ännu en av dessa försäljare som jag gör mitt bästa för att skrämma bort, men som ändå envisas med att ringa upp i tid och otid. Med andra ord var jag inte särskild trevlig när jag svarade, och skulle be vederbörande att fara och flyga när jag plötsligt hörde vad den stackars mannen försökte förklara för mig. Att ett välrenommerat ljudboksförlag fått upp ögonen för Solviken och ville köpa rättigheterna. Nu har jag avtalet framför mig. Sätter jag en kråka på det kommer Solviken att finnas inte bara som inbunden, pocket (2014) och e-bok utan även som ljudbok och mp3-fil.
Tjoho!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis! Nu är det snart bara filmen kvar. Och teveserien. Tjoho!

Åsa Hellberg sa...

Tjohoooo!

Nina sa...

Grattis, grattis!

Hanna Lans sa...

Men gud vad kul!

Annika Estassy sa...

Tackar!

Ingerun sa...

Grattis!!

Anonym sa...

Va skoj, kolla så den blir uppläst av någon bra
Mia

Annika Estassy sa...

Jag får samma uppläsare som Åsa Hellbergs Sonjaböcker fick! :)

Anna Hansson sa...

Grattis! Vad härligt! :)