onsdag 25 september 2013

Erkännande

Jag erkänner.
I kväll har jag inte skrivit ett ord på mitt manus.
I kväll har jag istället tvättat och strukit och packat och druckit vin och ätit choklad.
Därför att jag ville det, därför att jag klockan 6  i morgon bitti sitter på tåget ner till Göteborg och bokmässan.
Därför att när man stiger upp så tidigt som klockan 4.30 räknas det nästan som att gårdagen fortfarande pågår. Skriver man sina 500 ord då - ja, då har man ju inte fuskat, eller hur?
Man = jag.

2 kommentarer:

Katinka sa...

TACK Annika för ovärderligt pepp och goda råd när vi träffades på Bokmässan! Det hjälpte mig verkligen inför mitt livs första manuspitch. Jag har bloggat om det på katinkabloggen.se Hoppas att jag någon gång får chansen att vara lika generös och vänlig mot en gröngöling som du var mot mig idag. :-)

Annika Estassy sa...

Härligt att det gick bra! Se nu till att redigera färdigt - din bok kommer att bli utgiven och då vill jag ha ett signerat exemplar! :)