torsdag 10 oktober 2013

Hurra för Alice Munro och hurra för mig

Galen vecka, galen dag, jobb, jobb, jobb, keso framför datorn till lunch och en banan på språng mellan två möten. Komma hem, äta, skriva och slockna alldeles för sent och kliva upp alldeles för tidigt.
Men idag fick jag vid två tillfällen höra att jag är duktig och uppskattad - hurra! - och dessutom vann Alice Munro nobelpriset i litteratur - hurra igen!
I morgon är jag LEDIG och på måndag är jag också LEDIG. Fyra lediga dagar på raken och tillsammans med T. Det känns ... underbart. Jag ska skriva, vi ska plocka svamp, vi ska ta långa promenader och prata om mitt manus och mina karaktärer, vi ska bjuda söta svärmor som fyller 80 på finmiddag på Edsbacka krog och jag ska inte läsa ett enda jobbmejl.
Hör du det, Annika? Du ska INTE läsa ett enda jobbmejl på fyra dagar.
Typ så.

3 kommentarer:

Kati sa...

Låter bra. Väntar på att få höra hur det gick. :-) Hurra för långhelg.

Annika Estassy sa...

Jag läste jobbmejl och jag svarade men det var ikväll så då räknas det väl inte?

Nina sa...

Ha, ha! Jag gillar hur du inkluderar T i att "prata om mitt manus och mina karaktärer". helt rätt!