torsdag 7 november 2013

Croissants till frukost blir ljudbok!

Mattias, förläggare på HörOpp!, ljudboksförlaget som ger ut Solviken, skickar mig ett entusiastiskt mejl. Det går nämligen bra för min lilla bok som ljudbok. Han kallar den för "raket" och berättar att den kommer att exponeras stort i Lyssnarklubbens tidning, Sveriges största ljudboksklubb (Bonniers), i början av nästa år.
Om hur det gick till när Solviken blev ljudbok kan ni läsa HÄR.
Detta med ljudboken har öppnat en helt ny värld för min del, en mycket trevlig värld.
Nu vill förlaget även signa Croissants till frukost.
Tjoho!

3 kommentarer:

Hanna Lans sa...

Vad kul, grattis!

Åsa Hellberg sa...

Tjoho, vad roligt! Ljudbok överraskade mig också, den streamade marknaden (strytel och andra) är stor!

Annika Estassy sa...

Jag är nog i chock fortfarande - men glad! :)