tisdag 12 november 2013

Jobbigt att vara hemlighetsfull

Redan min mamma sa att jag var otroligt dålig på hemligheter. Mina egna alltså, inte andras. Fördelen med det var att hon sällan behövde oroa sig för att jag skulle hitta på dumheter i smyg - jag gjorde dem helt öppet.
Jag har svårt att hålla tyst om sånt som berör mig, säger alltid att "det där borde jag kanske inte berätta men ..." Och så bubblar det ur mig.
Det är lika med mitt skrivande, jag klarar inte av att skriva utan att dela med mig till åtminstone en person.
Just nu har jag en liten hemlighet, en trevlig sådan, som ligger och trycker. Det är knappt att jag vågar röra på mig för skakar jag på kroppen för mycket kommer hemligheten att spruta ut och då är den ju ingen hemlighet längre.
Men om jag avslöjar den för er - kan ni hålla tyst då?

7 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

JA, det är klart vi kan!

Manilla sa...

Absolut :)

Kati sa...

Klart vi kan! :-) Om du vill kan du viska!

Anneli Stålberg sa...

Självklart! :)

Annika Estassy sa...

Hemligheten är pytteliten och kanske inte ens hemligt. Återkommer! :)

Anna sa...

Jösses vad spännande!

Andra intryck sa...

Jaa! Återkom nu!