fredag 20 december 2013

En stor dag

Är vaken trots att timmen är mycket tidig. I huvudet snurrar som vanligt en massa jobbtankar (hela dagen ska jag springa på olika möten) samtidigt som jag oroar mig för dottern som idag ska operera ögonen för att slippa linser och glasögon. Nuförtiden tycks "alla" göra det och det sägs att ingreppet är enkelt men själv skulle jag aldrig våga. I min värld finns inga enkla ögoningrepp, alla är lika riskfyllda. Men dottern är 26 år och bestämmer själv. Hon ska i varje fall sova hos oss i natt och bli ompysslad.
Jag skrev julkort mellan två möten i går men glömde - förstås - att posta dem, vilket jag insåg i natt. Så de ligger kvar i min väska och kommer förmodligen inte fram förrän nästa år. Men kak- och brödbeställningen, den kom jag ihåg att göra! 
Det blir nog en jul i år också - om jag överlever dagen och den mycket stora affären, mitt yrkeslivs största, mycket större än när Sandrew Metronome sålde sina biografer, som ska genomföras om några timmar.
Sen tar jag ledigt för att ägna mig åt att sova och redigera Croissants till frukost.

Inga kommentarer: