onsdag 4 december 2013

Frukost hos Månpocket

Hektisk tid på jobbet = dåligt bloggande.
Men jag kan berätta att var jag på frukostträff hos Månpocket i morse. Mycket trevligt. Jag pratade nog för mycket. Ställde för många frågor. Men jag råkar faktiskt tycka att det är en intressant - om än ibland grym - bransch jag hamnat i. Dessutom är det roligt att träffa andra författare. 
"Alla" var givetvis där - vårens författare i varje fall - och givetvis tog jag inte en enda bild. Jag var som sagt alltför upptagen med att prata. Och äta.

4 kommentarer:

Kati sa...

Hurra, vad roligt det låter! :) Och vad spännande med pocketen!

Annika Estassy sa...

Till sommaren är det din tur!

Åsa Hellberg sa...

Heja, vad kul! Jag kommer nog också där vad det lider.

Annika Estassy sa...

Ja, det kommer du! Och Simona. :)