tisdag 28 januari 2014

Inte bara chef och ledare utan författare också.

Ägnat två dagar åt del 1 (av 5) av en chefsutbildning. För att orka fortsätta chefa och leda och för att bli bättre på det. Spännande dagar om vikten av att kombinera IQ med SQ (själslig intelligens) och EQ (emotionell intelligens). Och så kom vi in på vad det innebär att vara människa och om Kierkegaards teorier om vikten av att leva innerligt.
Nu är jag h e l t slut.
Och så har Sveriges Författarförbund godkänt mig som medlem. SFF måste vara det enda fackförbundet i landet som väljer in sina medlemmar. Följande gäller för skönlitterära författare:
En invalsnämnd kommer efter granskning fram till en rekommendation till förbundsstyrelsen som fattar beslut om inval eller avslag. Grunden för medlemskap är att man har publicerat ett omfång av två verk som håller en viss kvalitet.
Så jag säger tack och hoppas att vi blir nöjda med varandra, SFF och jag ...

5 kommentarer:

Manilla sa...

De där kurserna skulle jag också vilja gå, för mitt eget höga nöjes skull. Låter hur spännande som helst!!
Och jag tänker att de kunskaper du får borde gynna ditt och SFF relation på bästa sätt. Grattis och lycka till!
.... och ps: Jag tror bestämt att du är kontrasternas mästarinna! Du bjuder alltid på så livfulla inlägg om skilda projekt, uppdrag, tankar, möjligheter och reflektioner. Ändå finns det alltid en röd tråd och en dragningskraft dem emellan som håller samman allt! En fröjd för mig som läsare och det är svårt att hålla fingrarna borta från att kommentera;)

inger sa...

Så intressant!
Jag hade ingen aning :-)

Annika Estassy sa...

Inger - ingen dag utan att lära sig något nytt!
Manilla - tack! Fast mest skryter jag ... ;)

Manilla sa...

Äsch, det är bara som du tror:) Skryt blir det bara när det inte finns någon genuin känsla bakom eller när betraktaren/ läsaren känner avundsjuka och är
missunnsam. Så kör på!! :)

Anneli Stålberg sa...

Härligt! Stort grattis!