torsdag 2 januari 2014

Prioritera energigivarna

Jag tog en paus från redigeringsarbetet och åkte in till Söder för att äta en sen frukost med Eva S. Att ta sig tid att träffa människor som vi uppskattar och som berikar vår tillvaro - varför gör vi inte det oftare? Jag brukar skylla på tidsbrist. Men allt handlar om att prioritera och idag prioriterade jag en härlig förmiddag tillsammans med Eva. Det är precis det som man ska ha mellandagarna till - att fylla på energiförrådet.
I morgon åker jag upp till Uppsala för att luncha med en annan Eva.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Bra gjort! Man ska verkligen tänka efter vad som är viktigt - på riktigt och avsätta tid för det. Hoppas du får en väldigt trevlig dag i Uppsala imorgon!

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Annika, vilken trevlig förmiddag. Vilken bra start på året att planera för framtiden i så trevligt sällskap :)

Anonym sa...

Jihuu!!! Vi ses!

Annika Estassy sa...

Mycket trevligt var det, Eva!
Helena - jag vet att Eva L och jag får en trevlilg stund i U-la, det får vi nämlligen alltid. :)
God fortsättning på det nya året!