lördag 4 januari 2014

Stora Läsarpriset 2013

Ett roligt initiativ detta med att Bokcirklar.se låter läsarna utse Årets roman, Året debut, Årets diktsamling, Årets tecknade serie och Årets barn- och ungdomsbok, även om jag tycker att det är märkligt att barn- och ungdomsböcker alltid ska buntas ihop ...
Men rösta på Stora Läsarpriset 2013 vet ja'! För att visa att du bryr dig om litteraturen.
Jag såg att Solviken fanns med bland debutanterna och det gjorde mig glad. Men jag lovar - det är inte jag som anmält den. Det hade varit alltför förmätet. Och inte tänker jag rösta på den heller - lite skam i kroppen har jag faktiskt.

4 kommentarer:

Karin sa...

Tack för tipset! Nu ska jag botanisera bland möjligheterna, för jag förmodar att man kan rösta i alla kategorier om man vill?

Annika Estassy sa...

Japp, du får rösta på alla kategorier och fylla på med en bok om du tycker att den saknas!

Ebba Range sa...

Ooops - min debutbok Kristalläpple finns också med!
Tack för impulsen att titta efter - visste inget!

Manilla sa...

Grattis!! Vad kul!