måndag 17 februari 2014

Hallå Hallå

Jag hade bestämt mig för att inte läsa några jobbmejl i helgen, ett beslut jag höll fast vid. Det straffade sig idag kan jag lova ...
Men nu har jag kommit hem, jag har fått middag och snart vankas det te och en ruta mörk choklad.
Jag jobbade alltså inte i helgen, istället var jag på bio och såg Maria Bloms nya långfilm Hallå Hallå. Jag tyckte den var helt okej trots att manuset hade tjänat på att fördjupas och svärtas istället för att som nu bjuda på en feelgood utan särskilt mycket tuggmotstånd. Men jag log då och då och jag blev berörd av slutet och det är vackert så. Hallå Hallå spelar alltså inte i samma division som Masjävlar, en film jag älskar, men den är klart sevärd ändå.
Betyg: 3/5
P.S. Tänk så mycket enklare det är att kritisera andras alster än sina egna!

Inga kommentarer: