torsdag 20 februari 2014

Solviken pocket slut hos Bokus och Adlibris

Den som vill köpa Solviken som pocket får göra det någon annanstans än på Bokus eller Adlibris för där är boken slut för tillfället. Givetvis är jag glad för att min lilla bok hittar sina läsare men samtidigt blir jag trött och faktiskt stött över att dess framgångar tycks ta branschen med överraskning. Visst, det trycks upp nya böcker (hoppas jag) men det är ändå irriterande. Men det är väl så att: okänd + debutant = högriskutgivning.

3 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Jag förstår dig så väl!

Annika Estassy sa...

Kommer en ny upplaga nästa vecka, som tur är. Ändå irriterande.

Manilla sa...

Förstår verkligen din frustration!! Otroligt dåligt beräknat. Men du får väl gå runt och skryta istället om att du sålt slut. Det är väl så de stora giganterna gör;)