måndag 24 mars 2014

Glad igen

Tänk vad lite ledigt kan göra ... Inte bara att jag hann med precis allt jag förutsatt mig att hinna med idag, jag lyckades även klämma in tre spontanmöten. Till och med frisyren uppförde sig och DET är nästan det viktigaste.
Ikväll är jag bjuden på middag av samarbetspartners och jag ser fram emot det, vilket jag inte gjorde så sent som i fredags när jag var trött och stressad och allmänt negativ inställd till det mesta. Det enda jag ville då var att få komma hem till makens mat och sällskap. En affärsmiddag är nämligen jobb det också.
Jag måste hel klart satsa på att vara ledig oftare. Ska bara bocka av avdelningsstämman i morgonkväll. Den kommer att gå strålande för det har jag bestämt!

1 kommentar:

Manilla sa...

Lycka till! Din inställning är helt rätt och jag håller tummarna för att frisyren din är samarbetsvillig även imorgon! ;)