lördag 1 mars 2014

Längtan

Blommor att längta efter
Just nu, vilket nog är typiskt för denna tid på året, längtar jag väldigt mycket märker jag, lever i framtiden mer än i nuet. Jag längtar efter våren - den riktiga. Jag längtar efter våra helger på Vätö när vi sitter på altanen och blickar ut över sundet. Jag längtar efter att Croissants till frukost släpps och blir läst. Jag längtar efter att börja skriva på min tredje roman och jag längtar efter att åka till huset vi hyrt på Purpurkusten i sommar.
Idag blir det brunch och bio och middag och mello med sonen och dottern. Det längtar jag också efter.

1 kommentar:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Mest av allt löngtar jag efter värme, sol, vår och sommar. Mitt lilla hus längtar jag också efter - och en frank frukost med croissanter :)