onsdag 19 mars 2014

Lite kär i kiropraktorn

Jag var till kiropraktorn igår. Han bekräftade det jag redan visste (att jag var helt sned i ryggen och höfterna) och hade inga problem med att inse hur ont jag hade. Det löper nervtrådar lite varstans och har man fel på nacken - vilket jag också hade - kan man även få ont i armar och händer. Så han vred om nacken ett par gånger, knäckte till höfterna och lite annat och sedan bokade han in mig till en ny tid redan i morgon.
I natt sov jag 10 timmar på raken. 10 timmar! Det är helt sjukt många timmar för någon som inte sovit mer än högst 6 timmar per natt sedan i höstas. Jag är fortfarande trött, det blir man av att spänningarna släpper, men har redan mindre ont. Och så är jag lite kär i min kiropraktor. T säger att det är okej, under förutsättning att jag blir helt bra igen.

6 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Vad härligt!!

Manilla sa...

Den där trötta känslan när spänningar och felvridningar börjar släppa är underbart plågsam!
Ps: Jag är också lite småkär i kiropraktorn;) Han kan sin grej! Så väldigt bra att han kunde hjälpa dig också. Hoppas det går lika bra imorgon! Ds.

Susanne Olars sa...

Att nån förstår hur ont man har när man har ont, det måste vara underbart. Inte konstigt du blev kär :-)

Katinka sa...

Så småningom blir du säkert bra. Men det dröjer nog väldigt, väldigt länge.. ;-)

Anonym sa...

Vad skönt att det blir bättre - och så snabbt! Det var roligt att ses igår, trevlig helg!

Annika Estassy sa...

Han är superduper, Emmelie! Och tack detsamma!