fredag 7 mars 2014

Uppfylld och glad

Precis hemkommen från en ledningskonferens där vi fått lyssna till och deltagit i spännande debatter och diskussioner om betydelsen av bildning samt om vikten av att jobba för ett inkluderande och fördomsfritt samhälle. Jag är uppfylld och glad trots att jag inte längre kan ignorera smärtan i axlar, nacke, armar och händer, tänker på hur lyckligt lottad jag är som jobbar i en organisation som faktiskt kan göra skillnad och vars värdegrund jag så till hundra procent delar. Möjligheterna är oändliga, behoven också.
Givetvis frågade många om min nya bok och givetvis sade jag att den är fantastisk. Eller om jag snarare sade att den nog inte är så dum, eftersom jag inte ville skapa alltför höga förväntningar.
Nu är det fredag och helg och i morgon är det release för Åsa Hellbergs fjärde bok och jag ska dit och det ska bli himla roligt. Inte bara att Åsa är en bra person, hon är dessutom beundransvärt målinriktad och värd allt möjligt gott. En riktig kämpe. Jag ser verkligen fram emot att äntligen få läsa hennes En liten värld. Avundsjuk på att hon figurerar på omslaget är jag nästan inte alls.
Nästa vecka ska jag uppsöka en kiropraktor eller naprapat.

7 kommentarer:

Manilla sa...

Ser fram emot att hålla den där boken som inte är så dum i mina händer. Vet ju redan att den har en fantastisk snygg framsida som är inbjudande till tusen:)
ps. Säg till om du behöver tips på en bra kiropraktor. Jag känner en höjdare!!

Annika Estassy sa...

Ja tack, Manilla, mejla mig gärna!

Anonym sa...

Usch vad jobbigt, hoppas att värken går över!
Jag ska också till Åsas release i morgon, vi ses där =)

Annika Estassy sa...

Vi ses där - även om jag måste krypa dit ...

Anonym sa...

Usch va jobbigt med värk. Väntar med spänning att få läsa din nya bok.
Mia

Annika Estassy sa...

Tack, Mia, jag är också jättespänd, på alla sätt och vis. :)

Åsa Hellberg sa...

Hoppas att du kan komma och voltaren är grymt:)