onsdag 30 april 2014

En annan sida av författarlivet

Allt jag skulle ha gjort idag - teaterbesök, fika på stan, bokhandelsbesök, dammsuga, stryka - men som inte blev av. Istället har jag ägnat mig åt att deklarera, såväl moms som skatt, har fått till en resultatrapport och balansräkning, ringt skatteverket, gjort om och gjort rätt. Herregud - jag måste skaffa mig ett bokföringsprogram! Och sluta hoppa över lunchen.
Valborg, säger ni? Henne tänker jag strunta i. T har tänt en massa stearinljus, de får bli vår brasa. Det enda jag vill just nu är att däcka i soffan.

4 kommentarer:

Hanna Lans sa...

Hjälp, deklarationen, den hade jag förträngt! Tack för påminnelsen.

Manilla sa...

Styrka!! Ta hand om dig! Kan hälsa att min vän som köpte din bok när du pratade i Sollentuna berättade när vi sågs idag att hon sträckläste och tyckte om din bok MASSOR! Däcka med det i tankarna så kommer nog kraften tillbaka imorgon! Heja!

Rose-Mari sa...

Gå till din bank och säg att du vill ha e-bokföring. Det finns redan och ger dig förhoppningsvis möjlighet till lunchpauser i framtiden. Tycker det låter mysigt med stearinljus som Valborgseld :-)

Annika Estassy sa...

Rose-Marie - vilket bra tips, ska genast kolla upp det.
Manilla - så underbart roligt att höra. Hälsa henne så gott.
Hanna - vilken tur att du blev påminda så du slipper sitta och rulla tummarna i helgen ...