söndag 20 april 2014

Bränd av solen

Exakt hur mörbultad och full av träningsvärk och röd i ansiktet är jag, tror ni? Den där bilden med solen som strålar rakt ner på tomma stolar är talande  - har inte haft tid att sitta, varit för upptagen med att göra fint på tomten. Fast lunchen åt vi precis vid det lilla bordet, i söderläge.
T säger att min energi tröttar ut honom - han skulle bara veta hur den tröttar ut mig ...
Men i morgon, hör ni, i morgon tänker jag inte röra ett finger. Nästan inte. Först ska jag städa stugan men efter det - då ska jag inte göra ett dyft. Bra läsa och äta den maten som T lagat och serverat.

3 kommentarer:

Manilla sa...

Det är så mycket härligare att inte göra ett dyft när hårt arbete känns i hela kroppen och resultatet kan betraktas från horisontellt läge. Skulle säga att du gjorde allt i rätt ordning. Njut av morgondagen!

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Är jag bränd så är det av elden från en gammal veranda och berg av kvistar som eldats upp, ljuvligt! Nästan ingen dator, tysta mobiler, ingen teve. Ön när den är som bäst.

Annika Estassy sa...

Tack Manilla, det ska jag!
Eva - älskar att elda men saknar ett bra ställe att göra det på. Kan man önska sig en eldningstunna i namnsdagspresent? :)