måndag 26 maj 2014

Emporia rekommenderar

Shoppingcentret Emporia i Malmö är inte bara megastort, har 25.000 besökare dagligen samt är designat av Wingård Arkitekter, det håller sig dessutom med ett eget magasin. Och bra boksmak har det också ...

I morgon bitti bär det av till bokdagarna i Borås. Förlaget har ordnat med allt det praktiska vilket känns ovanligt lyxigt. Jag menar - inte ens på jobbet har jag någon som bokar resor, hotell och tågfrukost åt mig.
Min enda uppgift i Borås är att se till att uppföra mig samt prata inspirerande om mina croissanter.
Nu ska jag gå och träna på min pitch - T får agera testpublik.

4 kommentarer:

Manilla sa...

Ha det så kul och njut! Det kommer att gå galant!

Anneli Stålberg sa...

Härligt! Lycka till!

Åsa Hellberg sa...

Underbart. Lycka till!!

Ebba Range sa...

Stort lycka till - det kommer gå som smort!
Min dotter var här och ville låna en bok - hon tog din direkt :)