tisdag 24 juni 2014

Höstplanering

Arbetsdagen har tillbringats med min ledningsgrupp - det är dags att bestämma tidsplan och strategier för 2015. Det kan tyckas överambitiöst att göra det redan nu, men vi vet hur snabbt höstterminen svischar iväg. Lika bra att vara ute i god tid. Dessutom kommer vi att flytta i november, från Östermalm till Söder, från en hundraårig skola där vi suttit i 36 år till fräscha och öppna lokaler. Flytt från 1.500 kvm till 530 kvm med allt vad det innebär, verksamhets- och budgetplanering, målsamtal, möten, konferenser och styrelsemöten kommer att fylla min arbetstid. Bokmässa, skrivande och författarrelaterad verksamhet min fritid.
Det blir en krävande men samtidigt spännande höst. Tänk - efter att ha jobbat 24 år på Östermalm (tre olika arbetsgivare) kommer jag i höst att ta gröna linjen till Medborgarplatsen istället.
Fast först - semester. Om tre dagar. Aldrig har väl en semester varit så efterlängtad. Eller så har den det. Förmodligen är känslan densamma varje år, jag är expert på att glömma/förtränga det som varit jobbigt.
Har ni förresten sett hur fint Bonniers Bokklubb exponerar Solviken just nu? Min förstfödda ... Romanen som jag slet så med och som nu står på egna, stadiga, ben. En dröm som blev sann. Jag tror att jag fortfarande inte riktigt tagit in vilken fantastisk resa den gjort.

Inga kommentarer: