tisdag 2 september 2014

Min månad

September är min månad. Dels älskar jag sensommaren, dels fyller jag år, dels är det bokmässan. Temperaturen är behaglig för en kontorsmus, naturen är fortfarande grön och frodig och helgerna med svampplockning härliga. Så mycket svart trumpetsvamp vi hittade i söndags!
Idag har jag två viktiga och roliga möten. Ett med Bokspindeln för att diskutera läsfrämjande aktiviteter och ett med styrelsen för En Bok för Alla där jag ingår. Vi ska få möta förlagets nya chef, Eja Embretsson, i hennes nya roll och prata framtid.
Har jag ett roligt jobb eller har jag ett roligt jobb?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Fantastiskt roligt jobb!

Åsa Hellberg sa...

Älskar också september. Underbart!

Anonym sa...

Du HAR ett bra jobb. :-)

Manilla sa...

Jag älskar hösten!!!! Och kul att du träffat bokspindeln! Dem har intressanta och bra projekt! Och så är det ju mitt område - barnkulturen! :)

Annika Estassy sa...

Två bra möten blev det - nu ska vi sy ihop ett läsfrämjande projekt tillsammans. Och barnkulturen är viktig trots att inte många talar om den, tyvärr.