söndag 30 november 2014

Första advent och En tripp till Paris

Första advent och jag inser hur lite tid jag har kvar innan allt jobbrelaterat är avklarat. Jag har en deadline att hålla, exakt 23 dagar på mig innan det är dags att slå i gonggongen och gå på en lång och efterlängtad julledighet. Jag gillar att bestämma, styra och ställa men ibland kan även jag krokna under allt ansvar. 23 dagar kvar, sedan är denna hösttermin över och jag kan vända blad, koncentrera mig på framtiden istället för att drunkna i det förflutna.
Vi var på bio idag, T och jag. Promenerade bort till Söder och såg En tripp till Paris. En underhållande romcom som dock tar väl lätt på otrohet kan jag tycka. Å andra sidan är inte romcom-genren känd för att fördjupa sig särskilt mycket i mänskliga beteenden. Filmen får tre croissanter i betyg.

Inga kommentarer: