tisdag 4 november 2014

Galna veckan

Galna veckan är i gång.
På fredag går nämligen flyttlasset till nya kontoret  och jag har inte börjat packa ännu, än mindre sortera och slänga. Jag får svara på tusen frågor om allt från larm, lås, IT och skyltytor till sophantering, trivselregler, verksamhetsplan, prognos och budgetarbete. Inte konstigt att jag får andnöd. Igår mejlade jag till T och flämtade att jag inte kunde andas. Sedan började jag stryka i kalendern och avboka möten. Delegerade.

På lördag ska dessutom vår lägenhet städas för på söndag är det visning. Måndag morgon ska jag vara på jobbet klockan 7:30 för att släppa in hantverkare och försöka få lite ordning tills medarbetarna anländer. Senare samma dag är det omvisning av vår lägenhet.

Galna veckan som sagt.
Men jag har en plan för att klara av den med hälsan i behåll: sova på hotell.
Efter visningen på söndag åker vi in till stan, T och jag, och checkar in på hotellet bredvid min nya arbetsplats. Går på bio, äter vietnamesisk middag på kvällen och hotellfrukost på måndag. På så vis slipper vi göra i ordning lägenheten än en gång inför omvisningen och jag slipper stressa iväg till jobbet.
Galna veckor kräver smågalna lösningar.

2 kommentarer:

Anna Hansson sa...

Härligt att bo på hotell! :)

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Härligt att unna sig lyx, bo på hotell, äta på Nem nem!