onsdag 12 november 2014

Läsa bör man ...

I senaste numret av tidningen Impuls (nr 7/2014) finns en artikel som jag fått i uppdrag att skriva. Förutom att ämnet ligger mig varmt om hjärtat, var det riktigt roligt att få damma av min journalistiska ådra igen. Det blir så uppenbart varje gång jag skriver, oavsett vad det gäller, att jag är en skrivande person, att det är det uttryckssätt som passar  mig bäst.


Annars då? Jodå, jag är inte sysslolös ... Skrivandet får tyvärr vänta ytterligare en stund för hur duktig jag än är på att strukturera och planera, har dygnet trots allt bara 24 timmar. Men snart är höstens jättepussel lagd och jag bockar av allteftersom. Lägenheten blir såld inom kort, idag är det kontraktsskrivning för hyresrätten dit vi flyttar i februari, bygglovsansökningarna till vårt franska hus är inskickade, kontorsflytten genomförd. Återstår att få ordning på allt det praktiska i våra nya lokaler (IT, belysning, AV-utrustning, porttelefon, bokningsrutiner, förrådet och en miljon andra saker) och tömma det gamla. Än har inte min hjärna exploderat vilket är glädjande.
En annan glädjande (och något oväntad) sak är att mina veckotidningsnoveller samt en följetong ska bli s.k. ljudboks- och e-singlar. Formatet är nytt för mig men både förlaget (Bokfabriken) och min agent Carina tror på det och då gör även jag det.

Inga kommentarer: