lördag 1 november 2014

November

Vätö  i november. Regnigt och svart som i en säck redan klockan halv fem. Men brasan sprakar, vi har tänt ljus och ur dagens inköp, en bluetooth högtalare, strömmar musik från en av våra många Spotify listor. Det är fantastiskt med dagens trådlösa teknik. Och så bra ljudet blir trots att högtalaren är liten. Basen känns ända ner i tårna.
Jag har skrivit och T har hämtat in ved och löst korsord. En bra arbetsfördelning.
Nästa helg är det visning av vår lägenhet och som vanligt målar jag upp olika katastrofscenarion. Jag är himla bra på det, ser hela undergångsscener spelas upp framför ögonen. Men jag har förlikat mig med tanken på att flytta, tycker till och med att det ska bli spännande att upptäcka en ny stadsdel och byta ut blå linjen mot röd, Golfängarna mot Lill Jansskogen, Solna centrum mot Fältöversten.
I vår franska by skiner solen och termometern visar på 20 grader.

2 kommentarer:

Susanne Olars sa...

Jag skulle kunna välja bort ganska mycket för att få kalla den franska byn för min. Vilken bild!

Annika Estassy sa...

En bra målbild, Susanne!