söndag 1 februari 2015

Utan utsikt

De som känner mig vet hur beroende jag är av ordning och reda för att fungera optimalt. Stök stressar mig, jag kan inte tänka klart om det är rörigt omkring mig.

Just nu är det sånt kaos hemma att det är meningslöst att ens försöka hålla någon form av ordning. Det borde göra mig superstressad men jag är lugn som en ko och sitter mitt bland flyttkartongerna, idisslar och skriver.

Manuset är uppe i 48 000 ord och min tidsplan håller fortfarande. Kunde jag låta bli att tänka så himla mycket och bara flödesskriva skulle jag bli klar mycket fortare. Men se - det kan jag som bekant inte.

3 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Heja!
Snart har ni flyttat. Tjoho!

Nina sa...

Härligt att du kan behålla lugnet.
Jag har flyttat ut min skrivhörna i köket eftersom vardagsrummet är fullt av flyttkartonger. Funkar förvånansvärt bra.

Pia sa...

Stök stressar mig också. Hoppas du hinner med det du ska i alla fall. Lycka till med flytt!