fredag 20 mars 2015

Dags att kavla upp ärmarna.

Jag är mycket svag för Anna Handells konst. Så svag att jag var tvungen att köpa ett konsttryck ur hennes senaste kollektion Paradis. Anna är ju den som gjort det fantastiska omslaget till Croissants till frukost, ett omslag som är unikt eftersom hon själv tecknat delar av det. Det är med böcker som med mat - man äter dem med ögonen först. Därför är omslagen oerhört viktiga.

Mitt manus är utskrivet och jag ska ägna helgen åt att börja titta på hur jag ska förändra strukturen för att få in de nya delarna. Men jag ska göra annat också, till exempel tapetsera en fondvägg i köket och hämta ut mina friex av CTF samt läsa ur Anna Gavaldas "La vie en mieux: deux histoires".
En perfekt inomhushelg när vädret påstås bli alldeles förskräckligt.

1 kommentar:

tankar från mitt fönster sa...

Den var mycket fin! Lycka till manuset och trevlig helg!