tisdag 31 mars 2015

Insomnia

Hade jag somnat när det var tänkt igår kväll och inte klockan halv fyra på morgonen eftersom jag hade huvudet fullt av min berättelse, hade jag inte varit så förbenat trött idag. När väckarklockan ringde vid sextiden i morse var jag beredd att slänga ut den genom fönstret. Men, hellre det - att ha huvudet fullt alltså - än att där ekar tomt.
Intressant möte med Marcus Priftis idag - vi talade om integration och vi talade om bokbranschen. Resten av dagen ägnade jag åt att äta godis (jag som annars aldrig, och då menar jag aldrig, äter godis) och åt att hålla mig vaken.

2 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Varför äter du aldrig godis?

Annika Estassy sa...

Jag känner inget sug och tycker inte att det är särskilt gott. I dag åt jag för att hålla mig vaken men mådde som vanligt illa efteråt.