fredag 13 mars 2015

Va, är det fredag?

Oj vad tiden rusar! Fredag - igen? Hur är det möjligt ...
Det är gryning och lika dimmigt i mitt huvud som utomhus. Egentligen borde jag sova men är upp i varv trots tröttheten.
Jag älskar fredagar. På jobbet är det tända ljus och musik som gäller samt en gemensam eftermiddagsfika för dem som vill.
Min Croissants till frukost eller CTF som de invigda kallar den, finns nu att köpa som pocket! Tyvärr vet jag inte hur den ser ut ännu men förhoppningsvis får jag mina friex inom en inte alltför avlägsen framtid.
Om två veckor har vi avdelningsstämma. Tills den är över kommer bloggen att även fortsättningsvis vara eftersatt, samma sak med roligheter som mingel och releaser - jag måste ägna mig åt Louise i mitt manus. Hon har det nämligen lite tufft med både livet och sig själv. Men jag tror att hon kommer att fixa det ...

Någon trevlighet emellanåt hinner jag faktiskt med.
Som när förlaget Massolit i onsdags delade ut sitt Book Blog Awards.
Vink, vink,  författarna Caroline Säfstrand, Varg Gyllander
och Kristin Emilsson.

1 kommentar:

caroline säfstrand sa...

Vink vink tillbaka! Kul att äntligen träffas och PRATA feelgood. Det gör vi om! KRAM