tisdag 12 maj 2015

Skriver och travar omkring.

Tack, Andreas, för bilden!
I Malmö gillar Akademibokhandeln Croissants till frukost. Härligt, härligt!

Skrivandet flyter på, inte snabbt (p.g.a. att jag måste sova ibland) men stadigt, och jag är uppe i 77.500 ord. En Kristi flygarehelg på det så banne  mig om jag inte har fått ner hela berättelsen innan slutet av nästa vecka. Det vore verkligen helt f a n t a s t i s k t !

Jag läste någonstans att många författare (kända sådana) springer. De gör inte jag. Men så är jag inte känd heller. Däremot tycker jag om att gå, gärna i snabb takt, vilket jag bestämt mig för att göra regelbundet, om vädret tillåter. Att promenera i spöregn är sånt de gör på film.
I går morse gick jag från Norra Djurgårdsstaden och ner till Stureplan. I morse från Gamla stan upp till Medborgarplatsen och i eftermiddags från Medborgarplatsen till Mäster Samuels gata och vidare ner till Stureplan och Östermalmsstation. Med rätt skor på fötterna är det en fröjd att trava omkring i Stockholm. Förutom motion får jag rejäla doser med dagsljus och snygg rumpa. Ja, inte efter två dagar kanske men jag tänkte fortsätta vara duktig fram till sommarsemestern. Beach 2015 ni vet ...

Inga kommentarer: