söndag 20 september 2015

Sensommarhelg

Jag älskar verkligen våra Vätöhelger, hur vi skrotar omkring i sköna men inte särskilt moderiktiga kläder, pysslar med vårt, ibland på varsitt håll, ibland tillsammans. Naturen är ständigt närvarande, kravlös och vacker. Havsörnarna som cirklar högt upp i skyn, ekorren som helt orädd skuttar omkring på altanräcket, vårtbitarna som gnisslar, vinden ...
Denna helg har vi tagit långpromenader, suttit i solen, läst, städat, klippt gräset,  staplat ved och kört båten till varvet där den har sin vinterförvaring. Och så har jag redigerat. Halva manuset är genomgånget och jag tycker fortfarande om min berättelse lika mycket.
Nu är vi hemma i stan. Tvättmaskinen går och T står och stryker. Det är snart dags för Babel och en kopp te. Ännu en helg är till ända.

2 kommentarer:

tankar från mitt fönster sa...

Vilken underbar beskrivning av din helg på landet! Avslutning på sommaren kan vara vemodig. Den inte så moderiktiga klänningen är mycket söt. Jag hade en bra helg också och avslutade med att se Babel.

Annika Estassy sa...

Tack, Ulla, klänningen är en gammal favorit.