onsdag 11 november 2015

Noll jullust

Exakt hur oinspirerande känns det inte att snart behöva gå ner i källaren och leta reda på adventsprylarna? Mitt ökande ointresse för allt vad julfirande heter är märkligt. Jag som förr om åren ÄLSKAT december. Nåväl, jag får väl gå ner om ett par veckor och hämta upp den där förbaskade lådan. T fick nämligen någonting konstigt i blicken när jag föreslog att vi i år skulle bojkotta stjärnor, adventsstakar och tusen juleljus.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Svårt att få julkänslor när pelargonerna fortfarande blommar på trappan / Karina

Annika Estassy sa...

Du har helt rätt, så är det förstås!

Anna Hansson sa...

Konstigt! Jag pyntar redan i november i vanliga fall, och går all in, men i år sa jag att det räcker nog om vi tar upp en ljusstake eller två.. What?!