onsdag 4 november 2015

Roliga saker piggar upp

Jenny Lindgrens franska fyndigheter
Kanske ska jag skylla på årstiden, kanske på någon form av post-redigeringskoma, men så galet trött jag är just nu! Jag lägger mig tidigt, jag sover hyggligt men känner mig ändå aldrig utsövd.
Nåväl, bara att gäspa och stå ut. Att göra roliga saker piggar förstås upp. Igår var jag på vernissage - Jenny ställde ut fyndig digital konst. I morgon ska jag på after work med några författarpinglor. Planen för ikväll är att titta på bönder som söker kärleken och att leta efter fina klänningar på nätet istället för i stadens butiker (jag får ont i ryggen av att shoppa). Jag älskar att klä mig i klänning! Gärna sju dagar i veckan, oavsett årstid. Jag har nosat upp ett par stickade modeller som jag är väldigt sugen på att klicka hem ...

Inga kommentarer: