onsdag 2 december 2015

Digital konferens

Vi var 37 st som i morse klev in i ett digitalt mötesrum för att konferera. En intressant upplevelse. Jag kunde höra vad alla sa men p.g.a. något tekniskt strul kunde ingen höra mig. Säkert en komplott.
Som tur var fanns det ett chatrum i vår digitala värld. Där hängde jag och såg till att Gud och hela världen fick ta del av mina synpunkter.

Nu sitter jag och tittar på julkalendern. Måste ju kolla vad det är som alla är så upprörda över.
Om jag säger så här: den är skittråkig. Fotriktig och utan magi.
Förhoppningsvis tycker barnen om den, det är trots allt de som är målgruppen. Klimateriasvettiga tanter som jag kan istället titta på kärlekskranka bönder på jakt efter fruar.

Nästa vecka är det dags att bege sig till Riddarholmen för att ta nya författarbilder. Jag hoppas att fotografen är duktig på photoshop, för min kalender är fulltecknad och jag kommer inte att hinna fixa till mig. Enligt väderprognosen ska vädret vara fint den dagen så jag kanske slipper frissigt hår i varje fall.

Inga kommentarer: