tisdag 26 januari 2016

Lång dags färd mot natt

Alltså tröttheten idag - helt galet. Jag till och med råkade säga fel på mitt eget efternamn och det tog en stund innan jag upptäckte det. Min hjärna har varit, och är fortfarande, som snömos. Allt detta på grund av att jag inte sovit ordentligt på vad som känns som evigheter. Bara ett par timmar i natt. Då var inte hjärnan mosig minsann, nej då. Då var den extremt pigg och allert, och vägrade envist att sluta tänka en massa tankar.
Så ikväll tänker jag ta en insomningstablett och strunta i om den får mig att snarka som en gris. Det är nämligen en viktig dag i morgon; Norstedts har säljkonferens för sommarens böcker och jag ska intervjuas och presenteras. Mina fifteen minutes of fame. I en klänning från French Connection.
Dessutom är det styrelsekonferens på kvällen.
Det blir en lång dags färd mot natt.

2 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Hoppas att du sov gott, fy tusan vad det är viktigt!

Annika Estassy sa...

Jag sov - och snarkade. En bieffekt av pillren, tyvärr.