onsdag 6 januari 2016

Trettondag

Eftersom vi aldrig julpyntade behövde vi inte heller städa bort julen idag. Istället har jag redigerat och kommer att bli klar med manuset till helgen, precis som planerat. Jag har även tagit en långpromenad iklädd bland annat två par strumpbyxor med fleece på insidan eftersom det var tio grader kallt ute och jag var klädd i klänning. Jag tror att jag ska städa bort alla oanvända byxor som tar upp utrymme i min garderob. Klänning är så mycket skönare!
Och så har jag ätit en Napoleonbakelse på ett fik på Karlavägen, börjat läsa en ny roman, lyssnat på musik och tittat på en dokumentär om John Irving, en av mina favoritförfattare. Vilka berättelser den mannen skriver! Men så tar det också upp till sju år för honom att få till dem.

1 kommentar:

Åsa Hellberg sa...

Dessutom dansas julen ut Tjugondag Knut, och det är först nästa vecka (för oss som har lite ljusstakar kvar)