söndag 3 april 2016

Blåsippstider

Blåsippan ute i backarna står.
T tyckte att jag var för risig för en Vätöhelg, men är det något jag vill när jag inte mår bra så är det att vara i stugan. Vi åkte och jag fick precis så lugna och avkopplande dagar som jag hoppats på. Vackra omgivningar, böcker, samtal, brasa, musik och tända ljus: bästa medicinen.
Jag läste ut Carola Hanssons Masja (ju mer jag tänker på boken, desto mer tycker jag om den) och vet hur jag ska lägga upp vårt författarsamtal på torsdag.
T ägnade sig åt Kate Atkinsons Mänsklig krocket och har blivit lika förtjust i hennes språk och berättarstil som jag.
Nu är jag hemma igen, inte helt kurant men feberfri. Tänka sig - nästa gång vi åker hem från Vätö blir det inte till Stockholm utan till Norrtälje.
Bara sjutton dagar kvar till flytt ...

Inga kommentarer: