söndag 17 april 2016

Med huvudet i en flyttlåda tänker jag så bra

Jag önskar att jag kunde skriva att jag hade ägnat dagen åt något begåvat, spirituellt och spännande men det har jag inte. Istället har jag tillsammans med T packat, rensat och slängt. Jag märker själv hur tjatiga mina statusuppdateringar blivit.
I morgon har jag ett fullspäckat schema att se fram emot, inklusive ett styrelsemöte på kvällen. Också det tjatigt. Faktum är att mitt liv just nu är så ospännande att det till slut blir spännande ... Men tro inte att författarhjärnan slutat arbeta bara för att mitt huvud befinner sig i en flyttlåda. Nej, nej. I det tysta växer manus 4 och jag blir allt mer förtjust i min nya berättelse.
Tre dagar kvar till flytt och jag har absolut ingen aning om i vilket skick hantverkarna lämnat lägenheten vi ska flytta till. Skräpig eller städad - det är frågan.

Inga kommentarer: