tisdag 24 maj 2016

Ingen googling den här gången

Tidigt lovade jag mig själv att den här gången inte googla på vare sig mig eller boken. Recensionsdatumet är satt till den 13 juni - vi får väl se om det uppmärksammas eller inte.
Läsarkommentarer har dock börjat komma in redan och ökända i sammanhanget är de på Storytel. En del lyssnare är så elaka att man undrar vilket slags liv de stackarna har som känner ett sånt behov av att vräka ur sig som de gör. Därför har jag bestämt mig för att aldrig gå in på Storytel och se vad folk skriver längre. T gör det däremot och enligt honom har Alla dessa hemligheter hittills fått överlag bra respons. Glädjande förstås men jag håller mig ändå därifrån. Det handlar om självbevarelsedrift.

Nu till annat. På torsdag är det stor sommarfest på förlaget, årets begivenhet har jag förstått. Och på fredag fyller T år - då blir det finmiddag på Grodan tillsammans med svärmor. Sedan är det helg och slutet av maj. Vilket innebär att juni börjar nästa vecka. Juni ... Månaden då jag ska påbörja min nya romanprojekt. Jag hade tänkt plantera blommor i helgen men om vädret blir lika dåligt som det sägs ägnar jag den hellre åt att skissa upp strukturen för Manus 4.
Jösses - snart sitter jag där igen med mina minst 500 ord om dagen. Så roligt det ska bli!

2 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Tack för varningen Annika, då ska jag undvika kommentarer. Man vet att man inte ska bry sig, ändå gör det ont och sitter som en tagg i själen. Åh vad jag längtar efter skrivro nu - en hel sommar framför oss!

Annika Estassy sa...

Som jag längtar efter skrivro! Ja, håll dig undan kommentarsfälten - eller låt någon filtrera åt dig.