måndag 30 maj 2016

Manus 4 påbörjad!


Jag började skissa på Manus 4 förra sommaren redan och har därefter låtit berättelsen marinera. I går tog jag fram alla mina anteckningar, läste igenom dem och upptäckte att jag fortfarande var förtjust i upplägget och idén. Väldigt förtjust till och med. Sedan gick jag ut på tomten och plockade en bukett liljekonvaljer, gjorde mig en kopp te och satte igång att skriva. När T kom tillbaka från varvet där han varit och tvättat båten, läste jag upp texten för honom och fick med beröm godkänt. Så jag skrev lite till och lagom tills jag slog igen datorn försvann molnen och vi fick en strålande avslutning på denna mors dag, min första utan en egen mor att fira. Jag tror att mamma skulle ha varit mycket nöjd med att jag skriver igen.

Och där drar molnbanken bort till fastlandet.

2 kommentarer:

Ebba Range sa...

Vad härligt med marinerade skiss-idéer och liljekonvaljer. Hade hela framsidan full, vid mitt fd hus, med liljekonvaljer. Plockade inte in en enda - bara njöt av doften på uteplatsen.
Underbart att få uppmuntran av din T ... det måste sporra :) Kör på!

Annika Estassy sa...

Tack snälla Ebba, jag ska köra så det ryker!