fredag 20 maj 2016

Om ni inte börjar leva gör jag slut

Foto: Jane Morén
Jag sitter på bussen och skriver. Nuförtiden sitter jag en hel del på bussen. Jobbigt? Inte alls. Tvärtom nästan. Lugnt och skönt - långpendlare är inga skräniga typer. Och utsikten är grön och skön. Jag är lite senare än vanligt, väntade på målaren som ska fixa hall och sovrum idag. Bort med fula skruvhål och på med ny färg.
Evas release igår var mycket fin. Vänlig, hjärtlig och känslosam. Skönt mingel och fina tolkningar av Barbro Hörbergs sånger.
"Jag tror att Om ni inte börjar leva gör jag slut kommer att passa dig", sa Eva när hon signerade mitt exemplar.
Jag började läsa den så fort jag satt mig på bussen hem och jag tror att hon har rätt.

1 kommentar:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Tack Annika! Så fint skrivet. Och så trevligt att du kom till min release. Din bok ska bli min bästa sommarläsning!