torsdag 16 juni 2016

Alla känslorna på en och samma gångIbland svänger livet lite extra.
Gårdagen började soligt med en fin artikel i Norrtelje Tidning. Sedan mulnade det på något efter att min stackars Louise retat upp en recensent så till den milda grad att Alla dessa hemligheter sågades jäms med fotknöllarna. Men så kom solen fram igen när jag under ett så kallat avslutningssamtal fick höra av en medarbetare som vi tyvärr inte kan ha kvar att jag varit den bästa chefen hon någonsin haft. Okej, allt är relativt, men jag blev ändå så glad och rörd att jag började gråta. 
Så småningom avslutades dagen med Författarinnorna av Runda Bordet som just igår lämnade det vanliga bordet för att flytta upp på en takterrass istället.
Idag ser jag fram emot att lyssna på ett föredrag om islam av religionhistorikern Christer Hedin och att äta jordgubbar och glass med mina arbetskamrater.
Livet. Det är fina grejer det.

Fotograf: Frida

2 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Köp Damernas värld så blir du recensionsglad!! :)

Annika Estassy sa...

Jag springer iväg direkt!