lördag 30 juli 2016

Dimmigt värre

Jag älskar att vädret växlar utan att värmen försvinner. Idag har det varit riktigt dimmigt och fuktigt. Vi passade på att städa den lilla lägenheten som vi hyr och att handla. Jag fick även en del skrivet - snart klar med ytterligare ett kapitel som inte varit helt lätt att få till. Ett allvarligt tema som inte får bli för tungt eftersom jag inte vill skriva en tung berättelse. Samtidigt vill jag inte slarva eller tramsa bort allvaret i den. Det gäller att hitta rätt balans, vilket är svårt.
I morgon kommer pappa på besök igen. "Jag bjuder på lunch, boka en bra restaurang", sa han. Jag svarade att vi hade exakt 4 restauranger och en pizzeria att välja mellan ...
Det slumpade sig att vi vaknade tidigt idag och fick uppleva en disig soluppgång.
Dimman välde in i stora sjok från havet och täckte snart det mesta, inklusive bergen. Häftigt!

2 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

När jag har skrapat ihop pengar till en husbil, kanske ert stora hus är klart. Då kommer jag och fikar på terassen!

Annika Estassy sa...

Du är SÅ välkommen!