onsdag 3 augusti 2016

Dessa läsarmejl ...

"Tänkte bara skriva och tacka för ännu en trevlig läsupplevelse.
Jag har med stort nöje (och viss förfäran) följt Louises äventyr. Vilken härligt svindlande berättelse! Dina karaktärs- och miljöbeskrivningar är som alltid i toppklass. Jag ser allt och alla så tydligt framför mig och jag rycks med från första sidan. Ibland blir jag riktigt irriterad på Louise och framför allt den där oduglige Konrad, men jag gillar också att du låter huvudpersonen vara inte allt igenom god och sympatisk. Tycker om när man som läsare får brottas lite med att knyta an till protagonisten. Gillar också hur du sömlöst lyckas knyta ihop alla tre böckerna utan att jag som trogen läsare skrivs på näsan och utan att nya läsare behöver fastna i långa tillbakablickar eller förklaringar. Ett skickligt hantverk rakt igenom."

Inga kommentarer: