lördag 20 augusti 2016

maskin v/s natur

Trots att vi var på kalas igår och kom hem sent, fick jag inte ligga och dra mig i morse. T har nämligen köpt en buskröjare och kan knappt bärga sig innan han får åka till Vätö och testa den. Jag hoppas att han inte blir besviken, att den fungerar som tänkt och kan ge fräknen och slyet vid stugan en ordentlig match. Egentligen ogillar vi maskiner som väsnas men det är bara att kapitulera inför naturens oerhörda växtkraft.
Själv ska jag ägna mig åt Agnes och Leyla i Manus 4. Min nya berättelse är skriven ur bådas perspektiv och det är härligt att återigen ha två huvuden att krypa in i. Senast var det med Croissants till frukost.
Om allt går som jag tänkt - vilket det i och för sig sällan gör - ska det finnas ett råmanus klart att sätta redigeringständerna i lagom till det nya året.

Inga kommentarer: