söndag 7 augusti 2016

Mina läsårslöften

Laddad för ett nytt läsår.
I morgon börjar vardagen igen för mig och för många andra som är anställda. Tänk ändå så fantastiskt att vi lever i ett land där vi både får lön OCH semesterersättning när vi är lediga. Jag tror att det är viktigt att då och då påminna sig om hur förbaskat bra vi har det.

Ett nytt arbetsår stundar alltså och jag vet redan nu att det kommer att bli intensivt. Mitt jobb som chef för SV Stockholm innebär att 1) fatta beslut, 2) lösa problem, 3) stötta och inspirera, 4) tänka strategiskt. Ingen del är viktigare än någon annan, allt hänger samman.

Det händer att jag bli riktigt hjärntrött emellanåt vilket märks inte minst på att mitt tålamod försvinner. En trött Annika är inte någon särskild trevlig Annika. Jag har därför bestämt mig för att bli bättre på att ta ledigt då och då, och att i möjligaste mån alltid jobba hemifrån dagen efter att jag jobbat kväll. Dessa får bli mina läsårslöften.
Samt att fortsätta skriva på Manus 4, förstås.

3 kommentarer:

Maria Björkman sa...

Det är ett märkligt år, det verkar vara en uppsjö personer som just denna sommar har funderat över sin situation och hittat nya sätt att hantera den. Det är bra med nya intentioner, jag håller tummarna för du klarar att hålla ditt löfte till dig själv!

Åsa Hellberg sa...

Bra löften. Superviktigt att ta vissa symptom på allvar. Fråga mig som har varit i den där väggen och vänt.

Annika Estassy sa...

Klokskap kanske kommer med åren ...