måndag 31 oktober 2016

Hundlängtan

Simon heter denne stilige herre.
I flera år har jag längtat efter en hund. Jag älskar hundar, har vuxit upp med dem och mamsen hade alltid hund. Hade jag inte haft jobb som innebar att jag var borta om dagarna, hade jag definitivt skaffat mig en egen hund.
Jag gillar - och har haft - katter också men det är en hund jag vill ha. Som tur är känner T likadant.

Om mitt författarskap utvecklas som jag hoppas och tror, kommer jag att inom några år att skriva på heltid. Och då, när jag jobbar hemifrån, kommer vi att skaffa hund.
En irländsk terrier.
En gammal, frisk och sund ras, lättdresserad (jag är faktiskt bra på att uppfostra hundar) och glad. Anpassningsbar och enkel att resa med eftersom den är trygg och orädd av sig. Inte fäller den hår heller.
Irländsk terrier är inte så vanliga i Sverige och valparna är därför förbokade flera år i förväg. Jag funderar starkt på att ställa mig i kö redan nu.

Inga kommentarer: