söndag 30 oktober 2016

Mål och delmål

Ett av mina många mål just nu är att ha ett råmanus klart första veckan i januari. Jag har därför gjort en plan på hur mycket jag behöver skriva varje dag för att komma dit. Jag förlorade en hel del tid i oktober när jag blev sjuk men har nu hämtat igen det och ligger i fas med min planering. Puh!
Veckan som kommer är jag "ledig". Det innebär att jag jobbar lite på distans men ägnar mig framför allt åt Manus 4. Förutom på tisdag då jag är inbjuden av Viking Line att tala om mig och mina böcker. En långpromenad varje dag ska det också bli, hjärnan behöver syre om den ska orka vara kreativ. Dessutom måste jag förbereda nästa veckas författarsamtal med Inger Edelfeldt samt skriva ett par artiklar till vårens studieprogram.
Så värst mycket ledigt blir det alltså inte men nog ska jag väl hinna läsa och gå på fik också.
Oktober slutar som den började - med sol.

3 kommentarer:

Karin Härjegård sa...

Du verkar ha en rätt härlig vecka framför dig. Njut av den! :-)

Åsa Hellberg sa...

Visst är det bra med planer? Jag hade inte klarat mig utan mina.

Annika Estassy sa...

Utan planer tappar jag lätt fokus. Och planer kan faktiskt revideras om de visar sig inte passa. ;)
Tack, Karin, det ska jag!